Erős kötődés a vendégekkel, vásárlókkal

Az illatok használata jelentősen befolyásolja a márka azonnali és utólagos megítélését.

 

A szaglás, mint érzékelés közvetlen kapcsolatban áll az agy azon részével, amely az emlékekért, élményekért és érzelmekért felelős, így az illatok nagy szerepet játszanak abban, hogyan emlékezünk egy-egy pillanatra.

Bevonzó illatok

Számos olyan eset van, amikor az üzlet légterén kívül, akár szabad téren is érdemes illatosítani és illatokkal vágyat ébreszteni.

 

A vendéglátás területén ez sokszor alkalmazott, de - még - nem bevett gyakorlat. A kutatások szerint illatokkal a betérő vendégek számát egy étteremben vagy kávézóban akár 20%-kal is lehet növelni ilyen módon. 

Üzleti lehetőség

A markáns, márkaarculatnak megfelelő, esetleg egyedileg és kizárólagosan megalkotott illatok üzleti lehetőséget is hordoznak. Az illatra sok betérő vevő rákérdez, s nekik az illatosított kiskereskedelmi termékeket, kifújható illatokat vagy pálcás illatosítókat értékesíteni is lehet.  

Irodai illatosítás 

A legtöbb irodában a legtöbb helyen legfeljebb szagtalanításra használnak légfrissítőket, pedig a koncentált, hatékony munkavégzéshez minden körülménynek kiválónak kell lennie.

 

A kellemes közérzet és a jó körülmények kialakítása egy igen hatékony HR beruházások, melyek közül az illatok nem hiányozhatnak.

Kutatások szerint számos olyan természetes illat van, amely serkentően, vagy akár a helyiség funkciójától függően éppen megnyugatóan hat az ott tartózkodókra és segíti a hatékony munkavégzést.

VISSZAHÍVÁS KÉRÉSE

kérjük, töltse ki az alábbi információkat

Visszahívás kérése
  • Facebook

Budapest, Hungary

Telefonszám: +36 20 283 55 65

Email:  info@scent-elements.com

© 2020 All copyrights reserved.