© 2019 All copyrights reserved.

MÁRKATERVEZÉS

Egyedi illatok tervezését mindig ügyfelünk igényeit szem előtt tartva, vele együtt, kéz a kézben végezzük, hogy közösen megtalálhassuk azt a tökéletes illatot, mely elmeséli, és teljessé teszi cége történetét, márkájának képét.

Ez a folyamat nálunk egy egyfajta kreatív teremtés, ahol megálmodjuk, megtervezzük, kialakítjuk azt az ikonikus illatot, amely vásárlóit és ügyfeleit érzelmi szinten köti össze márkájával.

Egyedi illatának elkészülését követően, amit egy exkluzív tanúsítvány is hitelesít, pedig már csak egy dolog marad hátra. Kihasználni mindazokat a lehetőségeket és előnyöket, amiket az illatmarketing magában rejt, hiszen egy egyedi illat egy márka szellemi tulajdona, és így szerves részét képezi a szervezeti márkaépítési stratégiának és útmutatásoknak is.

Illatosítsa légtereit professzionális gépeinkkel, nyűgözze le és tegye hűségessé ügyfeleit saját márkás pálcás illatosítójával. Legyen szó akár szállodákról, kereskedelmi boltokról, márkaképviseletekről, biztosak vagyunk benne, hogy szolgáltatásunkkal már a kezdetektől fogva segíteni tudjuk Önt céljai elérésében.