top of page

Kezdjük az alapoknál: illatosító gépeink

Illatosító gépeink biztonságosan használható okos eszközök, melyek bármikor, amikor szeretné otthonába varázsolják illataink széles választékát. 

Gépeink működése teljesen az Ön igényeire szabva konfigurálható: kívánságának megfelelően beállítható az üzemidő hosszúsága időzített be-, és kikapcsolással; valamint a befújt illat mennyisége, intenzitása.

Illatosító gépeink nemcsak kényelmének értékes befektetései, hanem más potenciális előnyökkel is hozzájárulhatnak otthoni komfortjának megteremtéséhez, ilyen például a luxus érzésének megteremtése, a rossz szagok eliminálása, 

hangulat javító hatása, sőt egyes illattípusok még a koncentrálásban is segíthetik. 

 

Útmutató a megfelelő gép kiválasztásához

A Scent Elements illatosító gépek széles választékát kínálja, illeszkedve szinte minden környezeti adottságú területhez, helyiséghez. Például a népszerű Element02 típus kiváló választás minden olyan vásárlónknak, akik kisebb helyiséget szeretnének illatosítani egy letisztult dizájnnal és komplex beállítási lehetőségekkel rendelkező gép segítségével. 

Nagyobb helyiség illatosítására nyújt kiváló megoldást az Element08 okos illatosító gép, mely telefonnal vagy egyéb okos eszközzel is összekapcsolható, valamint önmagában a szoba díszeként falra szerelve, vagy vízszintes területen elhelyezve, vagy akár a HVAC/AC rendszerbe építve, csatlakoztatva árasztja el az egész légteret az Ön által kiválasztott illattal.

Gépeink teljesen halk üzemmódban működnek, így esetleges zaj hatás miatti aggodalom nélkül használhatja bárhol.

Előnyök hideg párás technológiával rendelkező gépeink választása esetén

Nagyon sok lehetőség közül választhat, amikor illatosító gépeinkre esik a választása, azonban egyedül a hideg párás technológiájú, porlasztó illatosító gépünk képes arra, hogy a magas koncentrációjú illatanyagainkat anélkül oszlatja szét a levegőben, hogy az olaj kémiai épségét veszélyeztetné, azt az optimális működésben gátolná.

Eltérően a ultrahangos gépektől, ezek az eszközök kiváló minőségű párát készítenek, az illatanyag teljes egészet maradék anyag, üledék nélkül használják el vízzel, vagy egyéb más oldószerrel történő hígítás szükségessége nélkül. Egyszóval, ha a legtisztább és leghathatósabb illatélményt szeretné átélni, mindenképpen ezen innovatív illatosítási megoldásra van szüksége. 

bottom of page