Egyedi termék fejlesztés

Személyre szabott megoldások egyszerre biztosítanak kiváló lehetőséget üzleti tevékenysége promotálásához; valamint vásárlóinak, partnereinek, munkavállalóinak történő figyelmesség-, és köszönetnyilvánításhoz; mindezt úgy, hogy az emberiség egyik alapvető, egyben legösszetettebb vegyi érzékelési módját, a szaglásukat ragadja meg és ejti zsákmányul.

Az egyedi termék fejlesztésével  célunk, hogy létrehozzunk az Ön számára cégét reprezentáló egész évben értékesíthető  terméket, vagy akár csak kifejezetten speciális alkalmakra, ünnepekre készített céges egyedi ajándékot, mellyel ügyfeleinek, partnereinek kedveskedhet. 

Ajánlat kérése

kérjük, töltse ki az alábbi információkat

Egyedi termék tipus kivalasztása.
arrow&v
arrow&v

A Folyamat

Hivatásunknak érezzük a Scent Elementsnél, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk vásárlóinknak, akik bizalmat szavaztak nekünk. Célunk, hogy olyan illatanyagot tervezzünk és gyártsunk, melyek az Ön egyéni igényeihez igazítva (marketing célok, és büdzsé) készülnek, ezáltal teljes mértékben megfelelve kívánságainak, elvárásainak. 

 1. A megfelelő illat kiválasztása:

  • Válasszon a már meglévő illataink közül, vagy körvonalazza elképzeléseit az áhított illatról és megtervezzük Önnek. 

 2. Az illat “formába öntése” - termék kialakítása, dizájn:

  • Széleskörű termékpalettánkból választhat (autós vagy pálcás illatosítóink többféle méretben, formában, és anyag típusban állnak rendelkezésre) 

  • A kiválasztott típus személyre szabása, egyéni dizájn (elképzeléseinek teljesen megfelelve, egyéni igényeihez igazítva)

  • Csomagolás kiválasztása (egy termék, vagy termékcsomag)

 3. Gyártás és szállítás

  • Az ön által rendelt mennyiség legyártása és szállítása.

 • Facebook

Budapest, Hungary

Telefonszám: +36 20 283 55 65

Email:  info@scent-elements.com

© 2020 All copyrights reserved.