top of page
photo-of-laptop-on-white-table-3787324-2

BIO HIGÉN+99 FERTŐTLENÍTÉS

A környezetbarát Bio tisztító és fertőtlenítő

MI A HIGÉN+99

Elektrolízissel készül sóból, vízből egy speciális berendezésben. A gyártási elve: Nátrium klorid, azaz konyhasó vizesoldatát átáramoltatjuk egy középen félig áteresztő membránnal  szétválasztott anódoldali és katódoldali kamrán keresztül, ahol a sós folyadékba, azaz az elektrolitba mártott anód (+) és Katód (-) elektródákon egyenáramot vezetünk át és vízbontás közben lejátszódó elektrokémiai folyamatok következtében a vízből (H2O) + sóból (NaCl ), anód oldalon:  HOCl (HIGÉN+99) katód oldalon NaOH keletkezik. Amint a levezetésből látszik a gyártási elv ugyan nagyon egyszerűnek tűnhet, de a gyártási folyamat viszont szigorúan szabályozott lépésekből áll és mindvégig kézben tartott technológiai művelet során PLC által szabályozott körülmények között történik. A gyártási folyamat során alakul ki a HIGÉN+99 tulajdonsága, a stabil állapotú hipoklórossav, dinamikus csíraölő képesség, minden ismert vírus és baktérium elleni hatékonysággal rendelkező környezetbarát, bio tisztító és fertőtlenítőszer.  Hét évi kitartó fejlesztő munkánk eredménye.


Nem minden elektrolízises eljárással készült hipoklórossav rendelkezik a HIGÉN+99-hez hasonló  virucid hatékonysággal és megfelelő fertőtlenítő teljesítménnyel. Ezért nevezhetjük a HIGÉN+99-et a világ egyik leghatékonyabb fertőtlenítőszerének.

A gyártási technológiából és folyamatából adódik, hogy egy nagyon tiszta és természetesen naturális anyag keletkezik, ez a hipoklórossav = HOCl = HIGÉN+99. 


Ezért nem szükséges a felületről mindenáron lemosni, és ezért képes 100%-ban percek alatt lebomlani és környezetbarát módon távozni a felületről.
Többek között ezen ékes tulajdonságai miatt különösképpen alkalmas babaápolási kellékek és gyerekjátékok tisztítására és fertőtlenítésére, és a velünk egy háztartásban élő házi kedvencünk környezetének tisztán tartására

people-inside-building-2260838_edited.jp
selective-focus-photography-of-three-suc

HATÉKONYSÁGA:

Az ismert összes vírus és baktérium ellen hatásos, elpusztítja a gombákat, a penészt és az algákat. Pl: HIV, H1N1, Influenza, Ebola, Zika, Pseudomonas, Legionella, Salmonella, Listeria, Staphylococcus aureus stb.

Tisztít, szagtalanít és fertőtlenít.

Engedélyezett felületfertőtlenítésre, ivóvíz és medencevíz fertőtlenítésre és engedélyezett élelmiszerekkel érintkező felületek fertőtlenítésére.
Egyedülálló, mert nem minden elektrolízises eljárással készült hipoklórossav alapú fertőtlenítőszer rendelkezik a HIGÉN+99-hez hasonló  virucid hatékonysággal és megfelelő csíraölő képességgel.


Környezetbarát, mert rövid idő alatt és 100%- ban lebomlik, ezáltal nem hagy maga után ökológiai lábnyomot, környezetbe jutva nem jelent veszélyt a vízi világra, nem szennyezi a talajt és a növényvilágot.
Bio tulajdonsággal rendelkezik, mert biokémiai folyamat mintájára készül, pH semleges, használatához nem szükségszerű kesztyűt, védőöltözetet, szemüveget, maszkot viselni, mert a kipermetezett fertőtlenítőcseppek a bőrrel érintkezve nem okoznak felületi sérülést a kézfejen, vagy a szabadon hagyott testfelületeken. Hosszútávú használata ellenére sem vált ki allergén reakciókat, nem idéz elő fojtó köhögési rohamokat, émelygést, stb.


2013. óta van forgalomban és a mai napig nem érkezett visszajelzés arra vonatkozóan, hogy használójának bármiféle kellemetlenséget kellett volna elviselnie miközben a HIGÉN+99-el tisztított és fertőtlenített.

Az első elismerés is megérkezett öt év kemény munka után azáltal, hogy 2018-ban a HIGÉN+99 nevű fertőtlenítő termékünk révén abban a megtiszteltetésben lett részünk, hogy bekerültünk dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter úr fővédnöksége alatt kiadott ”100 legérdekesebb magyar innováció 2018” című kiadványba.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

 • Hotelek, panziók

 • Egészségügyi intézmények

 • Szociális gondozó otthonokban

 • Közintézmények váróiban

 • Irodák

 • Üzletek

 • Fitness termek

 • Mozik, színházak

 • Szoláriumok és szépségszalonok

 • Éttermek

 • Élelmiszer feldolgozó üzemek

 • Magánlákások

 • Járművek klímarendszereinek fertőtlenítéséhez

 • Takarító szolgálatoknál

HIGÉN+99 TERMÉKEK:

Jelenleg nincs olyan termékünk, amelyet meg tudnánk mutatni.

Jelenleg nincs olyan termékünk, amelyet meg tudnánk mutatni.

Jelenleg nincs olyan termékünk, amelyet meg tudnánk mutatni.

Jelenleg nincs olyan termékünk, amelyet meg tudnánk mutatni.

Jelenleg nincs olyan termékünk, amelyet meg tudnánk mutatni.

Jelenleg nincs olyan termékünk, amelyet meg tudnánk mutatni.

bottom of page